ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑ

Ευρωμπάσκετ 2022: Οι διαιτητές του Γερμανία – Ελλάδα

Τη Γερμανία αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (21:30) η Εθνική ομάδα μπάσκετ στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης που θα την φέρει και στον δρόμο των μεταλλίων.

Τον σπουδαίο αγώνα θα διευθύνουν οι Αντεμίρ Ζουράποβιτς από τη Βοσνία, Σαβέριο Λαντσαρίνι από την Ιταλία και Μπόρις Κρέιτς από την Σλοβενία.

Ο Βόσνιος διαιτητής διηύθυνε τους αγώνες Ισπανία – Λιθουανία και Ουκρανία – Πολωνία για τη φάση των «16» της φετινή διοργάνωσης. Έχει σφυρίξει κατά το παρελθόν αρκετούς αγώνες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 ήταν στις εκτός έδρας νίκες της Ελλάδας με Μ. Βρετανία (92-95) και Εσθονία (56-78). Στο Ευρωμπάσκετ του 2013 ήταν διαιτητής στις νίκες της Ελλάδας απέναντι σε Σουηδία (79-51), Τουρκία (84-61) και Ισπανία (79-75), ενώ στο Ευρωμπάσκετ του 2011 στο Ελλάδα-Γεωργία (73-60).

Ο Σαβέριο Λαντσαρίνι σφύριξε αγώνες στον όμιλο της Τιφλίδας, καθώς και το Σλοβενία-Βέλγιο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 ήταν στην τριάδα των διαιτητών στις νίκες της Ελλάδας με Μ. Βρετανία (75-70) και τη Γεωργία (85-86).

Ο Σλοβένος διαιτητής ήταν σε αγώνες του ομίλου της Πράγας και στο Γαλλία-Τουρκία για τα νοκ άουτ. Ήταν στην τριάδα των διαιτητών στη νίκη της Ελλάδας επί της Γερμανίας με 92-84 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.
πηγή: kathimerini.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΕΔΙΚ: Δεν έκλεισε η διώρυγα του Ισθμού

admin

Πρόσκληση στην Εικαστική Έκθεση «Σμύρνη κόρη ερασμία,μητρώα πόλη σ’Ελληνίδα γη»

admin

Ενισχύσεις: Τι θα ισχύσει με τις συνδεδεμένες στα σιτηρά την περίοδο 2023-2027

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies