ΝΕΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Στις 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00, σας περιμένουμε στο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στη Χρούσσα, στον Πολιτιστικό χώρο του Συλλόγου Χρουσσών.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΣΥΡΟΥ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ & ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ
Έναρξη Β΄φάσης εγγραφών μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την εγγραφή και επανεγγραφή των μαθητών στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σύρου ξεκίνησαν την Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι και την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 23:59. Οι ενδιαφερόμενοι για την εγγραφή τους θα πρέπει να επισκεφτούν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σύρου-Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού , τριετούς (3ετούς) φοίτησης , παρέχει στους απόφοιτους ισχυρά επαγγελματικά δικαιώματα , που φθάνουν εώς και Α΄ Μηχανικού ή Α ΄ Πλοιάρχου. Οι κάτοχοι απολυτηρίου τίτλου Λυκείου ή σχολών ΤΕ.Σ. παρακολουθούν μόνο μαθήματα ειδικότητας.
Στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σύρου , για το έτος 2022-2023 , υπάρχουν οι εξής τάξεις- τομείς :

Α΄ Τάξη ΕΠΑ.Λ.

Β΄ & Γ΄ Τάξη ΕΠΑ.Λ.

Τομέας Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων (Μηχανικός ή Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού)

Τομέας Μηχανολογίας (Ψυκτικοί)

Τομέας Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας (Βοηθός Νοσηλευτή)

Πρόθεση της σχολικής μονάδας είναι , για το επόμενο σχολικό έτος , να δημιουργηθεί η ειδικότητα Αισθητικής-Κομμωτικής Τέχνης , μιας και κάτι τέτοιο επιτάσσει η αυξημένη ζήτηση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να μεριμνήσουν για την εμπρόθεσμη εγγραφή τους. Για οποιαδήποτε πληροφορία , βοήθεια ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 22810-82602 ή 6947 808569.
πηγή: cyclades24.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δρομολόγια για Βλυχάδα

admin

Εγκαινιάστηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας η περιοδική έκθεση της Κόρης της Θήρας

admin

Σαντορίνη: Η χωματερή με την πιο όμορφη θέα του πλανήτη

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies